Niels Hofkes

Telefoon direct
+31 20 800 6016

Mobiel
+31 655 755 465

E-mail
niels.hofkes@olym.nl

vCard
Niels Hofkes

LinkedIn

Niels is een ondernemingsrecht advocaat met veel ervaring in zowel de advocatuur als het bedrijfsleven. Hij is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van werknemersparticipatieregelingen. Dat betreft onder meer aandelenparticipaties, certificaten van aandelen, optieregelingen (ESOP), share appreciation rights (SAR plan), participaties op basis van Restricted Share Units (RSUs) en Performance Share Units (PSUs), en lange termijn bonusregelingen. Daarnaast doet hij ook private equity en M&A transacties, waarin hij jarenlange ervaring heeft en een uitgebreid track record.

Naast een uitstekende juridische kennis heeft Niels ook een goed cijfermatig inzicht en affiniteit met financiële modellen.

Eerder heeft hij gewerkt bij onder andere het internationale advocatenkantoor Clifford Chance en bij Maxeda (voorheen Vendex KBB), destijds de grootste non-food retailer in de Benelux, waar hij Directeur Juridische Zaken was en tevens actief in de rol van Company Secretary en Group Compliance Officer.

Niels is afgestudeerd in Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft ook een paar jaar Bestuurlijke Informatica gestudeerd.